Laatst bijgewerkt op 25 juni 2020

We hechten veel belang aan de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens die we verzamelen en gebruiken. Dit cookiebeleid informeert u over ons gebruik van cookies op onze websites.

Voor meer algemene informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij u naar ons privacybeleid.

  1. Scope
    1. Wij verzamelen persoonsgegevens via cookies wanneer u een van onze websites bezoekt (www.antwerpdc.be, www.brusselsdc.be, www.datacentervlaanderen.be en www.datacenterunited. com).
    2. Dit cookiebeleid kan worden gewijzigd zoals bepaald in artikel 8.
  2. Wie zijn wij?
    1. Wij” verwijst in dit cookiebeleid naar ANTWERP DATACENTER:
Naam:ANTWERP DATACENTER
Adres:Haïfastraat 6, 2030 Antwerp
Bedrijfsnummer:BE 0715.408.157
E-mail:[email protected]
Telefoonnummer:+32 (0)3 369 369 0
  1. Wij zijn verantwoordelijk voor het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens op de manier zoals uitgelegd in dit cookiebeleid. Als u hier vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen via e-mail ([email protected]).
  2. In bepaalde omstandigheden kunnen (ook) derde partijen verantwoordelijk zijn voor de verwerking van uw persoonsgegevens. In dat geval raden wij u aan om het cookiebeleid van deze derde partijen te raadplegen.
  3. Wat zijn cookies?
    1. Cookies kunnen worden onderverdeeld in categorieën op basis van hun herkomst, functie en levensduur.
    2. Oorsprong: 
      1. First-party cookies (directe cookies): deze cookies worden door ons geplaatst tijdens uw bezoek aan een van onze websites.
      2. Third-party cookies (indirecte cookies): deze cookies worden door een derde partij geplaatst wanneer u een van onze websites bezoekt. Voor de cookies van derden verwijzen wij u naar het cookiebeleid op hun eigen websites.
    3. Functie: 
      1. Strikt noodzakelijke cookies: deze cookies zijn noodzakelijk om op onze website te kunnen surfen.
      2. Statistische cookies: deze cookies worden op de website geplaatst voor statistische doeleinden (bijv. het meten van het aantal bezoekers op onze website).
      3. Daarnaast zijn er nog andere soorten cookies, zoals functionele cookies en marketing cookies, maar wij plaatsen dergelijke cookies niet als u een van onze websites bezoekt.
    4. Leven:
      1. Permanente cookies: ook wel ‘tracking cookies’ genoemd, deze gaan langer mee dan een individuele sessie en blijven op uw harde schijf staan voor een vooraf bepaalde periode of totdat u ervoor kiest om ze te verwijderen.
      2. Sessiecookies: Dit zijn tijdelijke cookies die bezoekers in staat stellen snel en gemakkelijk door de site te navigeren tijdens een browsingsessie. Een browsing sessie begint wanneer de bezoeker het browservenster opent en eindigt wanneer de bezoeker het venster sluit. Alle sessiecookies worden verwijderd wanneer u uw browser sluit.
    5. Welke cookies gebruiken wij en waarom?
      1. Wanneer u een van onze websites (www.antwerpdc.be, www.brusselsdc.be, www.datacentervlaanderen.be en www.datacenterunited.com) gebruikt, worden de volgende cookies op uw apparaat geplaatst.
Naam van de cookieDoelLevensduur
PHPSESSIDDeze cookie slaat informatie op met betrekking tot de sessie van de gebruiker.Sessie-cookie
_gat, _ga and _gidDit zijn Google Analytics-cookies waarmee wij kunnen meten en bepalen hoe u en andere bezoekers onze website gebruiken.2 jaar
  1. Uw toestemming
    1. ij zijn verplicht de cookies hs_js en PHPSESSID te plaatsen. U kunt niet kiezen of we deze cookies al dan niet gebruiken, aangezien ze verplicht zijn voor de werking van de website.
    2. Voor de _gat-, _ga- en _gid-cookies hebben we uw voorafgaande toestemming nodig.

U kunt uw toestemming geven door op de betreffende knop in de cookiebanner te klikken. U kunt uw toestemming op elk gewenst moment intrekken door de in uw browser opgeslagen cookies te verwijderen. Meer informatie over hoe u dit kunt doen, vindt u op de websites van de respectieve browserfabrikanten:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies     

Safari: https://support.apple.com/en-ke/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences    

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl  

Microsoft Edge: http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-10/edge-privacy-faq 

  1. Met wie delen wij uw persoonsgegevens?
    1. In principe delen wij uw persoonsgegevens met niemand anders dan de mensen die voor ons werken en met de leveranciers die ons helpen bij het verwerken van uw persoonsgegevens. Iedereen die toegang heeft tot uw persoonsgegevens is altijd gebonden aan strikte wettelijke of contractuele verplichtingen om uw persoonsgegevens veilig en vertrouwelijk te behandelen. Dit betekent dat alleen de volgende ontvangers uw persoonlijke gegevens ontvangen:
  1. Uw persoonsgegevens worden door ons niet verzonden buiten de Europese Economische Ruimte (de Europese Economische Ruimte bestaat uit de EU, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland).
  1. hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
    1. Uw persoonsgegevens worden alleen verwerkt op het moment dat ze voor het eerst worden verzameld. Daarna gebruiken we onmiddellijk de anonimiseringsfuncties van Google Analytics om ervoor te zorgen dat alle via cookies verzamelde informatie wordt geanonimiseerd.
    2. Houd er echter rekening mee dat de _gat-, _ga- en _gid-cookie gedurende de volledige opgegeven levensduur op uw apparaat blijven staan (tenzij u deze zelf verwijdert). Telkens wanneer u onze website bezoekt, worden deze cookies opnieuw verzameld.
  2. Hoe beschermen wij uw persoonsgegevens?
    1. ij nemen technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens adequaat te beschermen en de kwaliteit ervan te handhaven. Wij verbeteren deze bescherming voortdurend in overeenstemming met de technische ontwikkelingen. Wij gebruiken een reeks fysieke, elektronische en administratieve maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig zijn.
  3. Hoe kunt u uw rechten uitoefenen?
    1. Wanneer wij uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken, hebt u het recht op toegang, correctie, wissen, gegevensoverdraagbaarheid en beperking van en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. Als het gaat om persoonsgegevens die via cookies worden verwerkt, anonimiseren wij deze echter onmiddellijk. Wij verwerken geen persoonsgegevens meer, dus er kunnen geen rechten meer worden verleend.
    2. Als u vragen hebt over dit cookiebeleid, kunt u ons een bericht sturen op dit e-mailadres: [email protected] U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.
  4. wijzigingen in dit cookiebeleid
    1. Wij behouden ons het recht voor om dit cookiebeleid op eigen initiatief te wijzigen. Indien materiële wijzigingen in dit cookiebeleid van invloed kunnen zijn op de verwerking van uw persoonsgegevens, zullen wij u via onze websites van deze wijzigingen op de hoogte stellen. Indien nodig zullen wij u opnieuw om toestemming vragen.
    2. Wij nodigen u uit om de meest recente versie van dit cookiebeleid online te raadplegen. In ons online cookiebeleid staat de datum vermeld waarop ons cookiebeleid voor het laatst is gewijzigd.
  5. Hoe kunt u contact met ons opnemen?
    1. Als u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze functionaris voor gegevensbescherming. U kunt contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via e-mail: [email protected]