Gestructureerde bekabelingsdiensten

Het ondersteunen van kritische netwerksystemen en het snel en kostenefficiënt kunnen aanpassen zijn cruciale functies van een goed gebouwde IT-netwerkinfrastructuur en de ruggengraat van deze infrastructuur is een robuust en aanpasbaar gestructureerd bekabelingssysteem.

Datacenter United is gespecialiseerd in spraak-, data- en glasvezelbekabeling op basis van betrouwbare, hoogwaardige, op standaarden gebaseerde bekabeling en netwerkinfrastructuurcomponenten. Of u nu een nieuwe of geüpgrade LAN implementeert of een nieuwe technologie ontwikkelt, met een netwerkbekabelingssysteem dat kan worden geschaald om aan de bandbreedtebehoeften te voldoen en gemakkelijk de nieuwste technologieën kan integreren, blijft uw bedrijf concurrerend, terwijl de algehele infrastructuurkosten worden verlaagd.

Onder toezicht van een gecertificeerde projectmanager

Ons team begint met een grondige beoordeling van uw datacenteromgeving. Onder toezicht van een gecertificeerde projectmanager, is de volgende stap een ontwerp van de nieuwe netwerkinfrastructuur en datacenterbekabeling.

Voordat we iets aansluiten of loskoppelen, begeleiden we u door het proces om ervoor te zorgen dat uw team op de hoogte is van de projecttijdlijn en de resultaten. We helpen u de investering in de bekabeling van uw datacenter te beschermen en geven u het vertrouwen dat uw nieuwe datacenter - en uw nieuwe netwerkinfrastructuur - zijn gebouwd om de nieuwste technologieën en toekomstige behoeften te ondersteunen.